Az itt forgalmazott építőjátékok megfelelnek a gyermek játékokra vonatkozó szigorú európai EN71 (és egyéb) szabványnak!

MAGYARORSZÁGI KÉSZLETRŐL

Nem kell heteket, hónapokat várnia a megrendelt termékre. Elvámolt, legális árut kap magyarországi cégtől számla kíséretében. Esetleges visszaküldés esetén nem a világ másik felével áll kapcsolatban.

GYORS SZÁLLÍTÁS

Rendelését futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz magyarországi raktár készletünkről jellemzően 1-3 munkanapon belül.

100%-BAN KOMPATIBILIS.

Az itt forgalmazott építőjátékok nem a Lego® által gyártott termékek, de teljesen összeépíthetőek a Lego® építőkockákkal. Mindez az 1978-ban lejárt Lego® szabadalmak miatt lehetséges.

VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA.

A 14 napos jogszabályi határidőn túlmenően, 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a bontatlan csomagolású, nálunk vásárolt terméket.

Az építőkockák új generációja
meglepően kedvező ár / érték arány mellett és kitűnő minőségben!

Nagyszerű játékvilágok, kiváló minőségű építőelemek, tökéletes építési segédletek és sok építési szórakozás nagy játékértékkel.

MINIFIGURÁK

Az itt forgalmazott műanyag építőjátékok minifigurái eltérnek a LEGO® jól ismert emberkéjétől, mivel Európában a LEGO® minifigurája még 3D védjegy védettséget élvez. Az eltérő minifigurák lábai és kezei azonban szintén kompatibilisek az építőkockákkal.

MIÉRT QMAN®, WANGE®, COGO®?

Remek játékvilágok, remek szettek, kiváló minőségben. A lényegesen kedvezőbb árak mellett megvásárolhat gyermekének akár egy második szettet is anélkül, hogy a gyermekek születésnapi partija vagy karácsonya a szülői folyószámla súlyos válságává válna.

AZ ÉPÍTŐKOCKÁK BIZTONSÁGOSAK?

Igen, a termékek kíváló minőségű ABS műanyagból készülnek, csakúgy mint a LEGO® játékai. Természetesen tesztelik és tanúsítják őket káros anyagok és biztonság szempontjából. Megfelelnek az európai játékbiztonsági szabvány (EN71) szigorú követelményeinek. Nem olcsó utánzatok, hanem minőségi, tartós alternatívát nyújtó műanyag építőkockák.

HONNAN SZÁRMAZNAK?

A QMAN®, WANGE® ÉS COGO® építőjátékok Kínából származnak és az összeilleszthető építőkockák ismert és népszerű gyártói. Évente sok milliárd kockát gyártanak a legmodernebb precíz, hasonló gyártógépekkel, mint amikkel az ismert dán gyártó termékei is készülnek.