Az óvodáknak kiemelt szerepe van a gyerekek fejlődésében, hisz az ott töltött időben rengeteget fejlődik a kicsik

✅ kreativitása,
✅ térérzéke,
✅ szem-kéz koordinációja
✅ és finommotorikus képessége.

Mindezek fejlesztéséhez pedig elengedhetetlen az építőkockák használata. Sajnos azonban a legtöbb esetben nagy gondot okoz, hogy nincs elég építőkocka, beszerzésük pedig anyagi korlátba ütközhet. Most itt a lehetőség, mellyel szuper Q-BRiCKS márkájú LEGO-kompatibilis készletekre tehet szert óvodájának!

Különleges gyermeknapi lehetőség

óvodájának és az összes ovisnak! 🎁

Részletek

✅ Regisztrálj gyereknapi nyereményjátékunkra, és nyerd meg óvodádnak a 100.000 Ft értékű építőjáték csomagot.  SORSOLÁS ̶2̶0̶2̶3̶.̶ ̶ ̶j̶ú̶n̶i̶u̶s̶ ̶1̶.̶  helyett 2023. június 12.

✅ Továbbá minden regisztráló óvoda 20% kedvezményt kap Q-BRiCKS márkájú LEGO-kompatibilis építőkockáinkra, és az első leadott rendeléshez egy ajándék játék babakocsit is küldünk. (rendelés esetén kérjük a megjegyzés rovatba írd be, hogy ÓVODA20)

✅ Minden, a regisztráló óvodába járó gyerkőc szülője kap egy 20%-os kupont, amit bármilyen LEGO-kompatibilis építőjátékra beválthat webáruházunkban. A kupont a regisztrációt követően küldjük meg az általad megadott e-mail címre, majd azt továbbíthatod az óvónőkön és/vagy a szülői munkaközösség tagjain keresztül a szülőknek.
( a kupon érvényessége 2023. június 30. )

✅ Likeold, és kövesd Facebook oldalunkat:

www.facebook.com/jatek1A.huEpitojatek

Te szeretnéd hazavinni?

Itt add meg adataidat!

[wpforms id=”17539″ title=”false”]

E-mail címedet az adatvédelmi irányelveinknek megfelelően fogjuk felhasználni!

Választható

LEGO kompatbilis építőkocka készletek